Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Eventdekor

En riktigt bra fest, börjar med riktigt snygg dekor. Vill du ha hjälp att ta din festdekoration till nästa nivå? Då har du hittat rätt! 

Vi på Creative Celebrations hjälper dig att fixa en fest som du och dina gäster kommer att minnas. Vi har skapat allt i från neonparty, christmas winter wonderland och kalas med superhjältetema, till somriga dukningar med blommor och pastell. 

Vi skapar antingen efter det tema som du önskar, eller så får vi fria händer för att skapa något vi vet att du kommer att älska. Med öga för detalj, kreativa lösningar och ett lyhört bemötande så lovar vi en riktigt bra fest.

Känner du att du även behöver hjälp med planeringsdelen? Inga problem! Vi erbjuder även eventlösningar där vi kliver in och tar ett helhetsgrepp om ditt event, och allt du behöver göra är att luta dig tillbaka. 

Creative Celebrations vision är att allt i livet ska firas, därför hjälper vi till vid både små och stora event. Vi jobbar i hela Roslagen och Stockholm med omnejd.


Ballongdekor

Vi skapar ballongdekor till alla typer av event som möhippa, dop, kalas, företagsfest, invigningar och student. Ballonger passar alla tillfällen och gör att eventet får det där lilla extra. Här nedan kan du se en prislista över olika typer av ballongdekor som vi erbjuder. Självklart skapar vi just det du vill ha för ditt event och jobbar alltid tillsammans för att ta fram den dekor som önskas. Se fler bilder och inspireras av event och dekor vi skapat tidigare!