Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Omdömen

Här nedan kan du se omdömen från några av de kunder vi jobbat med tidigare.


Från start kände vi att planeringen av en sådan här stor fest med 200 inbjudna blev för stort. Därför tog vi hjälp av CC och de har tagit hand om allt från start till slut. Vi fick själva känna oss som gäster på vår egen fest för att vi varken behövde ha koll eller ansvar för något. Vi ser fram emot nästa samarbete med Sofia och Cecilia.

Michelle Nyberg, Rely IT

Jag fick hjälp av Sofia och Cecilia med invigningen av min tårtstudio. Det var så skönt att få hjälp med planeringen, särskilt när de hade tydliga arbetsdokument som vi jobbade med tillsammans. Det blev så lyckat och extra tack för att ni var till otrolig hjälp under invigningsdagen och fixade, grejade och höll allt snyggt så jag kunde mingla med gäster.

Ida Strid, Ida & the cakesRoligt att anlita Sofia och Cecilia. De var mycket proffsiga att arbeta med, kom med bra förslag men var lyhörda för mina egna tankar. Jag kommer absolut anlita de igen!

Cecilia Ljunggren, Åkersbro & Co


Mycket serviceminded och en fin känsla för detaljer. Vi anlitade CC för dekorering av vår fest och var oerhört nöjda!

Daniel Tottie, Kocken och Grisen


Jättevackra ballongbågar, precis efter önskemål, som kompletterade dekorationen till dopmottagningen och gjorde det lilla extra för den perfekta känslan! Smidiga och enkla att samarbeta med.

Linnea

Vi är sååå tacksamma för er insats under hela bröllopet och hur ni gick utöver era uppdrag för att se till att alla mådde bra och hur allt gick enligt schema. Dekorationen var fantastisk och ni fick många kommentarer om det. Tack så mycket, vi är bortom nöjda och vi kommer att tänka på er på våra (och våra vänners) framtida celebrationer!

Gio och Haifa