Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer


Om oss

Vi som driver Creative Celebrations heter Cecilia och Sofia. Vi är två kreativa systrar som älskar att fira alla livets stunder, stora som små. Vi bor i Norrtälje båda två och älskar djur och natur. Ända sedan barnsben har vi planerat olika event och fester och gjort varje högtid till något extra.

Drömmen om att starta företag började för länge sedan när vi jobbade tillsammans som volontärer på ett katthem. Vi var ansvariga för katthemmets olika event och lärde oss då att vi har väldigt roligt när vi får jobba tillsammans. Som systrar kompletterar vi varandra och vet precis vart vi har varandra. Den tilliten är viktig när vi jobbar med event och det är många bollar i luften.

Vi har alltid älskat att planera och skapa event som firar det där speciella stunderna i livet. Under flera år har vi jobbat med både den kreativa delen av event och logistiken bakom som gör att allt rullar på som det ska. Att få se slutresultatet av allt jobb och glädjen hos kunderna är det bästa som finns.

Sofia och Cecilia, grundare av Creative Celebrations

Under flera år har vi jobbat både med den kreativa delen av event och projektledningen bakom som får det att rulla på. Med flera stora evenemang i vår portfolio vill vi nu hjälpa er att fira allt det vackra i livet, och skapa upplevelser som får er att känna er speciella. 

Om du vill ha hjälp med dekor och ballongdekor till ett event kan du vända dig till oss. Vår filosofi är att alla livets stunder ska firas, och vi hjälper dig gärna med både stora och små event.