Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Miljö och Hållbarhet

Det är självklart viktigt för oss att göra vår ballongdekor så miljövänlig och hållbar som möjlig. Vi älskar djur och natur och det är viktigt att vi värnar om miljön och vår planet.

Vi använder latexballonger när vi gör vår ballongdekor. Latexballonger är gjorda av naturgummi som är biologiskt nedbrytbart, vilket gör dem miljövänliga och ofarliga för naturen.

När vi binder ihop våra ballongbågar använder vi smala latexballonger istället för fisketråd i plast. Så hela bågen byggs i samma material. Detta gör att det är enkelt när ballongbågen ska källsorteras. Man behöver inte stå och plocka isär bågen, utan kan bara kasta allt i vanliga hushållssoporna när man tömt ut luften. Vi jobbar också alltid för att använda så lite material som möjligt när vi binder ihop bågarna. Ballongerna är stretchiga och man kan enkelt binda ihop flera ballonger med endast en enda smal latexballong.

Folieballonger

Om man önskar att ha med folieballonger i den ballongdekor vi levererar så föreslår vi alltid att man tömmer ballongerna på luft efter användning, istället för att klippa sönder dem. Då kan man spara ballongerna och återvända dem flera gånger.

Återbruk

Vi älskar second hand och återbruk! Det är bra för miljön och det är där du hittar de mest unika sakerna. När vi skapar eventdekor och dukningar så väljer vi alltid second hand i första hand. Vi är också alltid måna om att återanvända allt vi använder till våra event.


Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan göra just ditt event så hållbart som möjligt!